Profielfoto van patiënt Lianne Verkaik in een blauwe jas voor haar huis

”Van Zuilichem Zorg is deskundig en klantgericht”

Patiëntervaring Lianne Verkaik (51)

Lianne Verkaik uit Helwijk, gemeente Willemstad, kent Van Zuilichem Zorg al meer dan twintig jaar en stuurt inmiddels ook haar gezinsleden door naar onze praktijk voor behandeling. Zelf is Lianne onlangs nog onder behandeling geweest voor hand- en polsklachten. We hebben haar gevraagd of ze haar ervaring met onze praktijk wil delen. Lianne: “Ik ben al sinds mijn dertigste zo nu en dan onder behandeling bij Van Zuilichem Zorg. Dat is mij altijd goed bevallen. Ik ben zo’n type dat als iets mij goed bevalt, dan blijf ik trouw terugkomen en dat geldt natuurlijk ook omgekeerd.” 

Carpaal tunnelsyndroom

“Ik ben geopereerd aan allebei de handen vanwege carpaal tunnelsyndroom. Mijn rechterhand herstelde veel slechter ten opzichte van mijn linkerhand. Er waren helaas wat complicaties. Daarna had ik erge last van onder andere het litteken, dat heel hard aanvoelde en op een vervelende plek zat. Bovendien was de beweeglijkheid van mijn hand sterk afgenomen. Dus ik klopte aan bij Van Zuilichem Zorg en hoorde dat zij gespecialiseerde handtherapeuten hebben. Zodoende ben ik terecht gekomen bij Jeantien Borsten. Dat was de beste stap die ik had kunnen zetten.”

Na behandeltraject helemaal klachtenvrij

“De behandeling bestond uit massages en oefeningen en was puur gericht op het soepel maken van mijn hand. Mijn hele hand werd gemasseerd met olie en dan werd het aangenaam warm. Thuis moest ik meerdere keren per dag drie verschillende oefeningen doen en dat tien keer achter elkaar. Dat kostte me in het begin veel moeite. Voor het litteken kreeg ik van Jeantien ook siliconenpleisters mee. Deze moest ik wekenlang elke nacht op het litteken plakken. Dat werkte fantastisch. Het litteken is nu zacht. Ik ben heel positief over het behandeltraject en over Jeantien als therapeut. Ik heb haar ervaren als een zeer kundig en aardig mens. Ze is betrokken en legt alles duidelijk uit. Ze haalt er desnoods een afbeelding bij zodat je het beter snapt hoe de behandeling werkt. En het heeft gewerkt! Ik ben ongeveer een half jaar onder behandeling geweest en ben nu helemaal klachtenvrij.” 


“Ik zorg van harte voor een goede mond-tot-mond reclame voor Van Zuilichem Zorg.” 


Voor elke klacht een geschikte therapeut

“Bij Van Zuilichem Zorg is de zorgverlening altijd goed. Ik kan niets anders zeggen, dan dat ik er alleen maar tevreden over ben. Dat geldt zowel voor de deskundigheid die ze hebben, als voor hun service en klantgerichtheid. Mijn ervaring is dat je als patiënt serieus wordt genomen en dat ze eerlijk tegen je zijn. Ik vind het heel prettig dat Van Zuilichem Zorg zoveel verschillende therapeuten heeft. Welke klacht je ook hebt, ze hebben er iemand voor. Dat ze steeds meer vestigingen krijgen, vind ik ook fijn. Het maakt mij niet uit waar ik naartoe moet rijden voor een gespecialiseerde behandeling, als ik maar snel geholpen kan worden. Inmiddels heb ik mijn dochter doorverwezen en een dorpsgenoot, die ook last heeft van carpaal tunnelsyndroom. Ik zorg van harte voor een goede mond-tot-mond reclame voor Van Zuilichem Zorg.”