Sven Vermeule

Fysiotherapeut, manueel therapeut i.o.

Achtergrond
Mijn naam is Sven Vermeule, 26 jaar. Ik ben in juni 2019 afgestudeerd als fysiotherapeut aan Avans hogeschool. Ik ben na mijn afstuderen direct gaan werken en kwam terecht in Zevenbergen waar ik bijna 4 jaar werkzaam ben geweest. In september ’21 ben ik begonnen aan de master musculoskeletale revalidatie, profiel manuele therapie. Hierin zal ik mij verder specialiseren in het onderzoeken en behandelen van wervelkolom gerelateerde klachten, maar ook die van verschillende extremiteiten.

In de praktijk behandel ik naast nek en rugklachten ook orthopedische klachten als schouder, knie en enkelklachten. Tevens behoort de sportrevalidatie van de onderste extremiteit tot mijn aandachtsgebied.

Buiten mijn werk vind ik het fijn om sportief bezig te zijn. Ik voetbal in de selectie bij S.C. Gastel en daarbuiten doe ik graag aan hardlopen, fitness en als ik de kans krijg sta ik ieder jaar op een snowboard of ski’s.

Aandacht voor patiënt
Patiënten kunnen van mij verwachten dat ik ze oprechte aandacht geef. Ik vind het erg belangrijk dat een patiënt zich op zijn gemak voelt, weet waar hij of zij aan toe is en dat er naast hard werken aan doelen ook een gemoedelijke sfeer is in de vorm van een dolletje. Ieder mens is anders waardoor de puzzel op heel veel verschillende manieren gelegd moet kunnen worden. Voor een optimale behandeling is een luisterend oor en een gedegen onderzoek essentieel.

Neem contact met mij op

Tip voor een gezonde leefstijl

‘Luister naar het fluisteren van je lichaam, zodat het niet hoeft te schreeuwen’