Sharony van Zundert MSc.

Fysiotherapeut en bekkenfysiotherapeut

BIG-nr: 9066877404

Achtergrond
“Ik heb de opleiding fysiotherapie in Breda gevolgd en ben in 2007 afgestudeerd. In de jaren die volgde groeide mijn interesse om mij te ontwikkelen in werken in het bekkengebied. Het was voor mij dan ook een logische keuze om de opleiding tot bekkenfysiotherapeut te volgen en met succes af te ronden.

Als geregistreerd bekkenfysiotherapeut ben ik gespecialiseerd in het behandelen van klachten in het gehele gebied van lage rug, bekken en bekkenbodem zowel bij vrouwen als mannen.”

Persoonlijke aandacht:
“Het mooie van het vak fysiotherapeut is dat je patiënten als één geheel bekijkt. We hoeven dus niet in hokjes te denken, maar zoeken verder naar de oorzaak van de klacht. Zo komen bekkenklachten vaak voor als compensatie van klachten uit andere gebieden in het lichaam. Dit kan zowel fysiek, mentaal als emotioneel zijn. 

Ik vind het belangrijk dat patiënten zich op hun gemak voelen, vandaar dat ik probeer zo duidelijk mogelijk uit te leggen wat voor behandelmogelijkheden er zijn en geef ik uitleg tijdens de behandeling zelf.” 

Neem contact met mij op

Tip voor een gezonde leefstijl

“Door regelmatig te bewegen krijg je sterkere spieren en botten. Ook werkt het stress verlagend en kan je jezelf beter ontspannen. Om dit vol te houden is het daarom van belang dat je een vorm van beweging uitkiest die past bij jouw leefstijl en waar je plezier in hebt. Alleen dan ga je dit volhouden.”