Matthijs Nooijens MSc.

Manueel therapeut

Achtergrond:
“In 2016 ben ik afgestudeerd als fysiotherapeut aan de Fontys Hogeschool in Eindhoven. Daarna heb ik mijn kennis uitgebreid met de cursus echografie, een mooi middel om op een andere manier naar de klachten te kijken. Vervolgens heb ik de opleiding Manueel Therapie en Dry Needling afgerond. Het is erg fijn om verschillende invalshoeken te kunnen gebruiken bij het analyseren van klachten.” 

Persoonlijke aandacht:
“Graag ga ik met de cliënten in gesprek; waar denk je zelf dat de klachten vandaan komen? Heb je deze klachten vaker gehad? Samen gaan we op zoek naar de oorzaak van de klachten om vervolgens een oplossing te vinden waar we samen vertrouwen in hebben. Misschien dat we tussendoor de koers wijzigen of dat we een collega ook de klachten laten beoordelen. Prima, dit is de kracht van Van Zuilichem: veel kennis en disciplines om het gewenste resultaat te bereiken.” 

Neem contact met mij op

Tip voor een gezonde leefstijl

“Wanneer het gaat over sporten en bewegen, probeer iets te vinden wat je motiveert. Als je iets doet wat je leuk vindt of motiveert hou je het veel langer vol dan wanneer je bijvoorbeeld jezelf weer naar de sportschool moet slepen of van de bank moet trekken om dat rondje te gaan hardlopen. (Als de sportschool en hardlopen je motiveert is dit natuurlijk prima).”