Marloes van ’t Hoff

Ergotherapeut

Marloes is gestart als ergotherapeut in het verpleeghuis en binnen diverse GGZ instellingen, maar ze heeft uiteindelijk haar plekje gevonden in de eerstelijns  ergotherapie en poliklinische revalidatie. Marloes: “Ik heb de afgelopen jaren veel kennis opgedaan als ergotherapeut. Daarnaast heb ik mezelf gespecialiseerd  in het behandelen van mensen met de ziekte van Parkinson. Hierdoor kan ik goed meedenken in verschillende oplossingen.”

Zorg op maat
“Wanneer je beperkingen ervaart in dagelijkse activiteiten die voor jou belangrijk zijn, kan ergotherapie nodig zijn. Met ergotherapie help ik patiënten om (opnieuw) dagelijkse activiteiten uit te voeren of deel te nemen aan activiteiten in hun eigen omgeving. Dit doe ik door een luisterend oor te bieden en de patiënt beter te leren kennen. 

Ergotherapie is zorg op maat. Daarom kijk ik samen met jou welke dagelijkse activiteiten voor jou belangrijk zijn. Ik bespreek met jou wat de beperkingen zijn en denk graag met je mee over de juiste oplossing.”

Neem contact met mij op

Tip voor een gezonde leefstijl

“Wees in balans!  Om goed te functioneren is het belangrijk dat je een nieuw evenwicht vindt tussen jouw belastbaarheid en de belasting van je lichaam. Een centrale vraag die ik mijn patiënten meestal tijdens de behandeling is: Hoe kan ik op een goede manier met mijn energie omgaan zodat ik de dingen kan doen die ik wil en moet doen? “