Maaike van Ballegooijen MSc.

Fysiotherapeut, manueel therapeut, dry needling, casemanager revalidatiegeneeskunde

Achtergrond
Maaike is in 2011 afgestudeerd als algemeen fysiotherapeut. Hierna heeft ze de Master Manuele Therapie gedaan aan de SOMT en is sinds 2016 werkzaam als manueel therapeut. In de jaren daarna heeft ze diverse cursussen gevolgd om zich verder te ontwikkelen. Onder andere Medical taping, Echografie en Dry Needling.  

Ze heeft eerst 11 jaar in Etten-Leur gewerkt in een eerstelijnspraktijk en werkt nu sinds 1 december 2022 bij van Zuilichem Zorg.  Naast manueel therapeut zal ze ook de functie van Casemanager Revalidatiegeneeskunde op zich nemen. 

Persoonlijke aandacht Maaike: “Ik vind het belangrijk dat mensen het gevoel hebben dat ze gezien en gehoord worden en niet zomaar een nummertje zijn. Ik probeer dan ook ieder behandelplan af te stemmen op de wensen van de patiënt en wat de patiënt nodig heeft.“ 

Neem contact met mij op

Tip voor een gezonde leefstijl

“Ga ’s avonds een rondje wandelen. Dat helpt om je hoofd leeg te maken voor het slapen gaan. Zo slaap je beter en heb je ook weer meer energie voor de volgende dag. Daarbij kan je ook kiezen om meer op de fiets of te voet te doen. Zo kom je sneller aan minimaal 30 minuten beweging per dag.”