Lianne van Luijt

Secretaresse

Na haar opleiding aan de Hotelschool is Lianne haar loopbaan begonnen als receptioniste. Ze heeft gewerkt in diverse hotels en van daaruit is zij in de sportbranche terecht gekomen. In 2015 heeft zij de switch gemaakt naar de gezondheidsbranche en is begonnen bij van Zuilichem Zorg als secretaresse. 

Persoonlijke aandacht |Lianne: “Wat ik erg belangrijk vind is de eerste indruk die een patiënt ervaart. Deze moet te allen tijde goed zijn. Bij ons is dit eerste contact al vaak aan de telefoon en hierbij probeer ik de patiënten zo goed mogelijk te woord te staan en te helpen. Daarnaast ben ik werkzaam in de revalidatiegeneeskunde, waar ik administratief ondersteuning geef aan de casemanagers en de revalidatiearts. Ik ben direct aanspreekpunt voor de patiënt die bij ons revalideert en probeer hem/haar zo goed mogelijk te helpen en tegemoet te komen.”

Neem contact met mij op

Tip voor een gezonde leefstijl

“Mijn tip voor een gezonde leefstijl is: Probeer iets te doen aan beweging wat je leuk vindt. Je zult zien dat dit dan ook makkelijker vol te houden is dan wanneer je ergens aan begint waar je passie niet ligt.”