Laura van Mechelen

Fysiotherapeut en osteopaat i.o.

BIG-nr: 59923918104

Achtergrond:
Laura is begonnen als algemeen fysiotherapeut en is op dit moment haar kennis aan het uitbreiden richting de osteopathie. Haar doel is om de oorzaak van de klacht weg te nemen en het lichaam als 1 geheel te bekijken.

 

Persoonlijke aandacht:
“Ik vind het belangrijk dat patiënten zich op hun gemak voelen bij mij. Daarnaast vind ik het belangrijk dat wanneer zij de deur uitlopen begrijpen waar hun klacht vandaan komt en wat we er samen aan gaan doen om deze te laten verdwijnen. Ik vind het leuk als ik vragen van de patiënten terug krijg zodat we dan samen hier de diepte mee in kunnen gaan. Dit kan verduidelijking geven waarom bijvoorbeeld een klacht niet 1,2,3 over gaat en daarnaast vertrouwen dat hij of zij toch echt even geduld moet hebben en dat dit dus ‘normaal’ is.”

Neem contact met mij op

Tip voor een gezonde leefstijl

“Probeer het aantal ‘slechte’ koolhydraten te beperken (zoals pasta, brood, rijst etc), maar vervang deze door de ‘goede’ koolhydraten zoals: zoete aardappel, knolselderij, aardpeer, pastinaak, koolrabi. In de slechte koolhydraatbronnen zitten veel suikers wat kan leiden tot een insuline resistentie met als gevolg bijvoorbeeld Diabetes type 2, het ontwikkelen van vleesbomen bij een vrouw of een vergrote prostaat bij de man. Daarnaast zijn deze goede koolhydraatbronnen goed voor je darmflora en het geeft ook nog eens een snel verzadigd gevoel waarbij dit bij pasta en rijst minder snel gebeurt.”