Kim Frik

Office manager

Kim houdt van zowel economie als gezond bezig zijn, daarom heeft ze de opleiding Sport & Economie gevolgd in Tilburg. Vervolgens is ze in de sportwereld (fitness) gaan werken. Ze vond het heerlijk om met mensen aan de slag te gaan en ze op weg te helpen naar een actieve leefstijl. Daarnaast werkte haar sportieve instelling aanstekelijk, waardoor ze al veel mensen weet te enthousiasmeren om met beweging en een gezonde leefstijl bezig te zijn. Nadat de afstand van haar voorgaande baan en haar woonomgeving te groot werd, heeft ze een kijkje genomen bij Van Zuilichem Zorg. Ze werkt hier nu al een tijd met veel plezier. Kim: “Ik houd van de wereld van gezondheid en dienstverlening. Het helpen van mensen is echt mijn passie.  Ik probeer een zo’n groot mogelijke bijdrage te hebben aan de positieve sfeer en het streven naar maximale gezondheid binnen de praktijk.”

Patiënten zo goed mogelijk te woord staan
“Mijn doel is om onze patiënten zo goed en snel mogelijk te woord te staan en te helpen. Wanneer er vragen zijn over de zorgverzekering, behandelingen, etc sta ik met open armen voor ze klaar. Daarnaast zijn er veel patiënten die onze glimlach waarderen en de tijd voor een sociaal praatje graag gebruiken.”

Neem contact met mij op

Tip voor een gezonde leefstijl

“Wat ik uit eigen ervaring merk is dat vaste tijdstippen bijdragen aan een structurele leefstijl. Het hoort dan bij je dagelijkse ritme waardoor je het minder snel over zult slaan. Daarnaast staat plezier maken voorop, dus maak het leuk voor jezelf, dit kan door muziek of door samen te sporten.”