Profielfoto van Jitske Hoefnagels

Jitske Hoefnagels

Huidtherapeut

Achtergrond

In 2019 ben ik afgestudeerd als huidtherapeut aan de Haagse Hogeschool. Sindsdien ben ik werkzaam geweest in de huidtherapeutische praktijk, waarbij ik ervaring heb opgedaan in de cosmetische- en (para)medische kant van het beroep. Mijn interesses liggen erg breed en de afwisseling tussen beiden vindt ik erg fijn. 

 

Door mijn ervaring op beide gebieden kan ik patiënten zowel van een huidprobleem afhelpen als een stukje zelfvertrouwen teruggeven. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een verkleefd litteken wat een bewegingsbeperking veroorzaakt, door middel van littekentherapie kunnen we dit doen verminderen. Behandelingen zoals microneedling of peelings, om het litteken esthetisch te verbeteren zijn dan een mooie toevoeging die we kunnen bieden. 

 

Persoonlijke aandacht

Elk persoon en iedere huid is uniek en verdient een behandelplan op maat, gebaseerd op de meest effectieve behandelingen en producten. Dit maakt mijn werk als huidtherapeut een uitdaging en het geeft mij erg veel energie om samen met de patiënt behandeldoelen te stellen en te bereiken. Tijdens het behandeltraject vindt ik persoonlijke aandacht erg belangrijk en de wensen en behoeften van de patiënt staan centraal. 

 

Bij een eerste afspraak vindt ik het fijn de patiënt te leren kennen en de hulpvraag in kaart te brengen. Vervolgens ga ik samen met de patiënt kijken welke behandeling en producten het beste ingezet kunnen worden, passend bij de patiënt. Wanneer productgebruik of zelfmanagement tot het advies behoort, neem ik graag een coachende rol aan om de patiënt zo goed mogelijk te ondersteunen.

Neem contact met mij op