Jacqueline van Hooijdonk

Secretaresse en aanmeten steunkousen

Jacqueline is de secretaresse binnen ons team. Ze is het eerste gezicht die patiënten zien aan de receptie. Ze neemt de telefoon aan, voert administratieve taken uit en is verantwoordelijk voor declaraties en onze revalidatie planningen. Jacqueline: “Ik vind het vooral belangrijk dat ik er voor de patiënten ben. Ik wil graag dat patiënten zich gehoord voelen zowel face to face als aan de telefoon.” Naast haar functie als secretaresse heeft Jacqueline in november 2021 de opleiding voor het aanmeten van steunkousen afgerond. 

Jezelf prettig voelen met steunkousen
“Bij het aanmeten van steunkousen luister ik altijd goed naar de wensen van een patiënt en probeer ik zo samen tot een goede oplossing te komen. Steunkousen gaan dragen is voor sommige mensen toch best een stap. Daarom wil ik dat mensen zich prettig voelen en weten dat ze me altijd alles mogen vragen over de steunkousen.”

Neem contact met mij op

Tip voor een gezonde leefstijl

“Beweeg regelmatig. Voor een gezond leven is bewegen belangrijk. En vergeet niet zo nu en dan heerlijk te ontspannen dat helpt voor lichaam en geest.”