Carry van zuilichem MSc.

Manueel therapeut en kaakfysiotherapeut

BIG-nr: 39909348803

Achtergrond
Carry is in 2007 begonnen als algemeen fysiotherapeut, daarna heeft zij zichzelf gespecialiseerd als manueel therapeut, dry needling, echografie en kaakfysiotherapeut. “Ik vind het belangrijk om op de hoogte te blijven van de meest actuele ontwikkelingen, om de beste zorg te kunnen blijven geven aan mijn patiënten.”

Persoonlijke aandacht
“Het contact met de patiënt vind ik erg belangrijk. Ik behandel geen klachten maar mensen. Vertrouwen en een ontspannen relatie tussen patiënt en behandelaar zijn de grondleggers voor een succesvol behandeltraject.”

Neem contact met mij op

Tip om gezond in beweging te blijven

“Wanneer je regelmatig beweegt worden je spieren, botten en gewrichten in je lichaam niet alleen soepeler, maar ook nog eens sterker. Daarnaast zorg je voor een lagere bloeddruk en verlaag je je cholesterol- en suikergehalte. Dit vermindert de kans op diabetes, hart- en vaatziekten en overgewicht.

Alles wat je doet is een oefening! Je hoeft niet speciaal je sportschoenen onder te knopen om in beweging te komen. Ga te voet naar de winkel, breng je kinderen naar school op de fiets, neem een keer extra de trap, haal voor je collega een kopje koffie. Alle beetjes helpen. Kijk altijd met trots terug naar de activiteiten die wel gelukt zijn om te doen die dag in plaats van wat er niet gelukt is.”