zuil-2

Podotherapie

Mankeer je iets aan je voeten, dan heeft dat direct invloed op jouw beweegpatroon, ook verderop in je lichaam. Een verkeerd functioneren van de voeten kan niet alleen zorgen voor allerlei vervelende voetklachten, maar ook voor klachten hogerop, zoals onderbeen-, knie-, heup-, en rugklachten. Herken je dit soort klachten? Dan ben je bij een podotherapeut aan het juiste adres. Ook voor podotherapie kun je bij Van Zuilichem Zorg terecht.

Welke klachten behandelt de podotherapeut?

Wat doet de podotherapeut?

De podotherapeut start altijd met een uitgebreid (voet-)onderzoek om de mogelijke oorzaak van jouw klachten te achterhalen. De therapie wordt afgestemd op de resultaten van het onderzoek. Een podotherapeut kun je bezoeken op eigen initiatief of met een verwijzing van een arts of specialist.

De therapie van de podotherapeut bestaat meestal uit het aanmeten van een hulpmiddel om de stand en/of functie van jouw voet te verbeteren. Ook kan podotherapie bestaan uit behandelingen aan de voet zelf en adviezen over schoeisel en voetverzorging en dergelijke.

Wil je meer informatie over podotherapie bij Van Zuilichem Zorg?

Ben je op zoek naar een podotherapeut in Noord-Brabant? Dan ben je bij Van Zuilichem Zorg aan het juiste adres! Rob Masseurs zal je helpen en werkt iedere woensdag in de praktijk. Je kunt direct contact met ons opnemen voor meer informatie of het maken van een afspraak via 076 – 502 11 57.