zuil-2

Over Van Zuilichem

Van Zuilichem Zorg is in 1976 begonnen als eenmanspraktijk, maar inmiddels uitgegroeid tot een groot team van enthousiaste gespecialiseerde therapeuten. Bij onze praktijk hoort iedereen zich fijn en veilig te voelen. Daarom besteden we veel aandacht aan een plezierige sfeer en betrokkenheid van onze therapeuten. Iedereen is welkom en wordt op een prettige, deskundige wijze behandeld.

Van harte welkom bij Van Zuilichem

Gespecialiseerde fysiotherapie Van Zuilichem is al 45 jaar een begrip in Oud Gastel met als werkgebied West Brabant. Gestart als een eenmanspraktijk in ’t Veerhuis en opgebouwd naar een hoog opgeleid team van gespecialiseerde fysiotherapeuten met huidtherapie, ergotherapie, osteopathie, acupunctuur, cesartherapie, podotherapie, diëtiek onder één dak. In de loop van de jaren is de praktijk uitgebreid naar de plaatsen Roosendaal, Standdaarbuiten, Steenbergen, Kruisland, Stampersgat, Fijnaart en Willemstad.

Waarvoor kun je bij ons terecht?

Heb jij klachten die jou beperken in je bewegingsvrijheid? Wil je gezond in beweging blijven? Ons team staat voor jou klaar om je op een deskundige en betrokken wijze te begeleiden naar herstel. Bekijk hier waar we jou bij kunnen ondersteunen, begeleiden en/of voor kunnen behandelen.

Maak kennis met het team

Over onze werkwijze

Gezond bewegen is onze doelstelling. Om dit te bereiken willen wij graag onze kennis en expertise beschikbaar stellen voor jou. Je mag rekenen op persoonlijke aandacht, deskundigheid en kwalitatief hoogwaardige behandelingen van je therapeut. Met als einddoel je toekomstige problemen te voorkomen (preventie) en bestaande klachten op te lossen (curatie). Daarnaast streven we naar intercollegiale samenwerking en behandelen wij volgens de nieuwste bewezen behandelmethodes (evidence based practice).

Maak een afspraak

Van Zuilichem Zorg hanteert ruime openingstijden en is ook op zaterdag en in de avonduren geopend. Raadpleeg hier de openingstijden voor de vestiging bij jou in de buurt.

Maandag 08:00 – 19:30
Dinsdag 08:00 – 20:00
Woensdag 08:00 – 18:00
Donderdag 08:00 – 18:00
Vrijdag 08:00 – 17:00
Zaterdag 08:00 – 12:00