zuil-2

Oefentherapie Cesar

Als je klachten krijgt omdat je een verkeerde houding of een onjuist beweegpatroon hebt, dan biedt oefentherapie Cesar uitkomst. Ook al is jouw beweegpatroon of houding het gevolg van een bepaalde afwijking of ziekte. Binnen Van Zuilichem Zorg hebben we dit oefenconcept geïntegreerd in onze interdisciplinaire werkwijze. Door deze behandelmethode word je bewust van je houding en beweegpatroon en leer je zelf hoe je iets aan je klachten kunt doen. Oefentherapie Cesar kan daarom bijdragen aan een structurele oplossing voor jouw klachten.

Wanneer is oefentherapie Cesar geschikt?

Heb je last van één van deze pijnklachten, dan kan een oefentherapeut Cesar iets voor jou betekenen:

Wat doet de oefentherapeut Cesar?

Een oefentherapeut maakt jou bewust hoe pijnklachten verholpen of voorkomen kunnen worden. Vooral de dagelijkse activiteiten zoals werk, sporten, hobby’s, schoolse activiteiten of huishouden worden bekeken en geoefend, zodat je oefent wat voor jou belangrijk is.

Je moet zelf actief aan de therapie deelnemen en leren begrijpen en voelen hoe en waarom bewegingen het best op een bepaalde manier kunnen worden uitgevoerd. Een belangrijke voorwaarde voor een blijvend resultaat is inpassing van het geleerde in het dagelijks leven. De therapie wordt in onze praktijk gegeven in een speciaal daarvoor ingerichte oefenruimte voorzien van onder andere een grote spiegel. Indien nodig ook komt de oefentherapeut bij jou thuis. Elke behandeling is individueel.

Wil je weten of oefentherapie Cesar iets voor jou is?

Neem voor meer informatie of het maken van een afspraak contact met ons op via 0165-512257. Je kunt ook een e-mail sturen naar info@vanzuilichemzorg.nl. Kijk hier voor een locatie van Van Zuilichem Zorg bij jou in de buurt.

Maak hier kennis met de oefentherapeuten Cesar bij Van Zuilichem Zorg