zuil-2

Huidtherapie

Een huidaandoening kan je letterlijk beperken in je bewegingsvrijheid. Denk bijvoorbeeld aan pijnlijke, trekkende littekens, brandwonden of oedeem. Als je een bepaalde huidaandoening of -ziekte hebt of je huid is beschadigd, dan kan de huidtherapeut jou behandelen. Huidtherapie is een jong paramedisch beroep binnen de gezondheidszorg. De huidtherapeuten bij Van Zuilichem Zorg doen er alles aan om jouw klachten door een huidaandoening te verminderen, op te lossen of te voorkomen.

Wat doet de huidtherapeut?

Huidaandoeningen die door onze huidtherapeuten behandeld worden zijn onder andere:

Wat doet de huidtherapeut?

Je kunt de huidtherapeut direct bezoeken zonder verwijsbrief. Daarnaast word je regelmatig op advies van de huisarts of specialist doorgestuurd. De behandeling start pas na een intakegesprek, waarin we eerst samen met jou kijken naar jouw specifieke klachten en hulpvraag. De huidtherapeut zal tevens een huidtherapeutisch onderzoek doen en aan de hand daarvan een diagnose stellen. In overleg met jou en eventueel de huisarts/specialist zal de huidtherapeut een behandelplan opstellen. De behandeling wordt tussentijds met jou geëvalueerd en zonodig aangepast. Naast de behandeling geeft de huidtherapeut jou advies en leefregels mee om de genezing zo voorspoedig mogelijk te laten verlopen.

Behandelingen door onze huidtherapeuten

Wil je contact met één van onze huidtherapeuten?

Ben je op zoek naar huidtherapie in Noord-Brabant? Dan ben je bij Van Zuilichem Zorg aan het juiste adres! Vind hier een locatie bij jou in de buurt. Je kunt direct contact met ons opnemen voor meer informatie of het maken van een afspraak via 0165-512257. Je kunt ook een e-mail sturen naar info@vanzuilichemzorg.nl.

Maak hier kennis met de huidtherapeuten van Van Zuilichem Zorg: