Bootcamp

Of je nu een beginner bent die net begint met trainen of een ervaren sporter die zijn of haar routine wil veranderen, een bootcamp kan een geweldige manier zijn om je fitnessniveau naar een hoger niveau te tillen. Tijdens een bootcamp ben je aan het sporten in de buitenlucht met een gezellige groep, word je fit en sterk door te werken aan zowel kracht als uithoudingsvermogen en motiveer je elkaar op een leuke en laagdrempelige manier.

Wat kun je verwachten van een bootcamp?

Een bootcamp is een gestructureerd trainingsprogramma dat vaak plaatsvindt in de buitenlucht. Het is een wekelijkse training van 60 minuten waarin met verschillende sportvormen wordt gewerkt. Na de warming-up is de invulling van de training iedere week anders. Het doel is om deelnemers een complete workout te bieden, waarbij verschillende trainingsvormen worden gecombineerd, zoals circuittraining, Tabatha workout, buikspierkwartier, conditietraining, teamoefeningen etc.

We werken met verschillende materialen zoals dumbbells, weerstandsbanden en een battle rope, maar we maken ook gebruik van obstakels in de omgeving. Dit zorgt voor een gevarieerde en uitdagende training die het hele lichaam uitdaagt en de algehele fitheid verbetert.

Klinkt dit als iets voor jou?

De bootcamps worden elke dinsdagavond georganiseerd van 19:00 tot 20:00 en van 20:00 tot 21:00. Alle sporters krijgen bij deelname aan onze bootcamptrainingen een sportshirt cadeau!

Ben jij benieuwd geworden en wil je graag kijken of een bootcamp wat voor jou is? Geef je dan nu op voor een proefles!

van-zuilichem-foto5

Meer informatie of je direct aanmelden?

Dat kan door een mail te sturen naar info@vanzuilichemzorg.nl of bel naar 0165-512257.

Wil je op de hoogte blijven van alle sportieve activiteiten die wij organiseren? Volg ons dan op Facebook.