zuil-2

Beweegprogramma voor mensen met hartfalen

Wanneer je te maken krijgt met hartklachten dan is dat behoorlijk schrikken. Om de kans op nieuwe hartklachten zo klein mogelijk te maken is het van belang om ervoor te zorgen dat je gezondheid optimaal is. Ben je bang dat bewegen je klachten kunnen verergeren? Het omgekeerde is waar! Bewegen is dé manier om de kans op hart- en vaatziekten kleiner te maken. Heb je last gehad van hartfalen? Dan kan bewegen je leven weer verrijken.

Voor wie is het beweegprogramma hartfalen geschikt?

Het beweegprogramma voor mensen met hartaandoeningen is speciaal ontwikkeld voor mensen die in het verleden een hartinfarct hebben gehad of die een bypassoperatie, dotteringreep, PCI of hartklepoperatie hebben ondergaan. Tijdens het programma werk je samen met en onder begeleiding van je fysiotherapeut aan een manier om gezond en verantwoord te bewegen.

Wat levert het beweegprogramma jou op?

Door een actievere leefstijl verbetert de kwaliteit van jouw leven. Je krijgt een betere conditie en leert verantwoord bewegen, waardoor het vertrouwen in je lichaam weer toeneemt.

Alg

Wil je meedoen?

Heb je interesse in het beweegprogramma bij hartfalen? Je kunt je inschrijven via onze balie of via info@vanzuilichemzorg.nl. Of bel naar 0165-512257.